Tandklinik i Marbella

Om oss

Teamet vid vår tandklinik i Marbella,  Clinica Aguilar, består av specialister inom tandvård och estetik, tandläkare, kirurger, hygienister och periodontister samt kvalificerad personal som ansvarar för att tillhandahålla den bästa internationella patientvården.

Hos Aguilar Marbella tar vi hand om ditt leende, vi använder de mest innovativa och avancerade materialen från ledande märken. På detta sätt garanterar vi den optimala behandlingen som alla våra patienter får, av högsta kvalitet i varje fas, från mottagning till slutet av hela behandlingen.

Begär ett möte nu

  Vad skiljer oss från andra tandkliniker?

  Vårt team av tandläkare  i Marbella är kunniga i den senaste  tekniken för att optimera resultaten av tandbehandlingar som ortodonti, implantat, käkkirurgi, fasta proteser, tandestetik, parodontik, etc.

  3D – röntgen | Skräddarsydd finansiering | Akut tandvård | Särskild mottagning för barn

  Internationell patientvård

  Från din första kontakt som internationell patient vid vår tandklinik i Marbella, kommer vi att ge dig en oslagbar upplevelse med personlig uppmärksamhet och vägledning för alla tandbehandlingar du vill utföra under din vistelse på Costa del Sol.

  Om du under din vistelse eller din semester råkar ut för en nödsituation, har vi en akuttandvårdstjänst som hjälper dig med omedelbar behandling. Vi löser och prioriterar ditt ärende. Om du behöver någon form av tandläkarundersökning på Costa del Sol, kan du kontakta vår akuttandläkare i Marbella genom att ringa till +34 653 943 059.

  Experter på ortodonti, tandestetik och tandimplantat i Marbella.

  Traditionell / Invisalign ortodonti: Vill du ha ett perfekt leende? Vi erbjuder dig olika ortodontiska behandlingar i Marbella, både för vuxna och barn. Om du vill att Invisalign ska göra sin magi, så är Clinica Aguilar Marbella   specialister på osynlig ortodonti.

  Estetisk tandvård: Estetisk retuschering av ditt leende? Vi erbjuder dig olika behandlingar för att förbättra din orala estetik i Marbella så du kan visa upp ett perfekt leende. Skalfasad? Blekning? Be om information utan förpliktelser.

  Tandimplantat: Tandimplantaten hos Aguilar tandklinik är från kända varumärken och har utformats för att permanent och effektivt ersätta roten och sedan sätta fast den nya tanden.

  Tandkirurgi: Vår specialitet inom tandkirurgi i Marbella omfattar snabb, enkel och smärtfri diagnos och kirurgisk behandling av munsjukdomar / skador.

  Pediatrisk tandvård: På Clinica Aguilar  i Marbella har vi ett  specialiserat team  av tandläkare för barn. Vi gör vårt bästa för att göra besöket hos tandläkaren till en rolig  upplevelse för ditt barn.

  Allmäntandläkare i Marbella, Parodontik, Endodonti, Fasta tänder på 24 timmar, Radiodiagnostik och  bilddiagnostik, Tandproteser. På Clinica Aguilar i Marbella erbjuder vi  omfattande tandvård med alla behandlingar och för alla åldrar.

  Letar du efter en tandklinik i Marbella?

  C/ Estébanez Calderón, 6  / +34 952 771 464 / Mån-Fre från kl: 10.00 till 14.00 och från kl: 16.30 till 20.30