Your Dental Clinic in Marbella

Hvem vi er

Teamet til vår tannklinikk i Marbella, Clínica Aguilar, er dannet av spesialister innen tannestetikk, kjeveortopeder, allmennleger, kirurger, hygienister og periodontister,samt kvalifisert personell med ansvar for å gi den internasjonale pasienten best mulig  omsorg.

Hos  Clínica Aguilar Marbella tar vi vare på smilet ditt utelukkende ved å bruke de mest innovative og beste materialene  fra ledende merker. På denne måten vil vi garantere den mest optimale behandlingen til våre pasienter, og  av høyeste kvalitet, i alle faser av behandlingen, fra mottak til slutten av behandlingen.

Be om time nå

  Hva skiller oss fra andre tannklinikker?

  Fra vårt team av tannleger i Marbella, er vi forpliktet til ta i bruk den beste teknologien for å optimalisere resultatet av tannbehandlinger som kjeveortopedi, implantater, maxillofacial kirurgi, faste proteser, tannestetikk, periodontologi,etc.

  Personlig oppmerksomhet | De beste fagfolkene | Materialer av topp kvalitet | Banebrytende teknologi

  Internasjonal pasientbehandling

  Den internasjonale pasienten på vår tannklinikk i Marbella vil fra første stund få en  enestående opplevelse med personlig oppmerksomhet og veiledning for alle tannbehandlinger du  måtte ønske å utføre under ditt opphold på Costa del Sol.

  Hvis du under oppholdet eller ferien, plutselig får tannproblemer, har vi en akutt tannbehandlingstjeneste for å løse tannkriser som krever umiddelbar behandling. Vi løser og prioriterer saken din. Hvis du får tannproblemer av noen art på Costa del Sol, kontakt vår akutt tannlege i Marbella ved å ringe +34 653 943 059.

  Eksperter på kjeveortopedi, tannestetikk og  tannimplantat finnes i Marbella.

  Tradisjonell kjeveortopedi / Invisalign:   Vil du vise frem et perfekt smil? Vi tilbyr deg ulike kjeveortopediske behandlinger i Marbella, både for voksne og barn. Hvis du vil at Invisalign skal utføre sin magi, er vi spesialister på usynlig kjeveortopedi på Clínica Aguilar Marbella. 

  Dental Aesthetics :Hos oss i Clinica Aguilar Marbella utfører vi estetiske behandlinger for smilet ditt. Vi tilbyr deg forskjellige behandlinger for å forbedre utseendet av tenner og tannstilling ,så du får ett perfet smil. Plakk/tannstein, Bleking, be om informasjon uten forpliktelser.

  Tannimplantat: Aguilar Dental Clinic  sine tanninplantater er av anerkjente prestisjemerker og er designet for å erstatte roten, til den tapte tannen permanent.

  Tannkirurgi: Vår spesialitet er tannkirurgi. Den dekker diagnostisering og kirurgisk behandling av orale sykdommer og skade,r raskt, enkelt og smertefritt

  Pediatric Dentistry:Clínica Aguilar Marbella har vi et team av tannleger spesialisert på  barn.  Vi gjør vårt beste for å gjøre et besøk til tannlegen til en morsom opplevelse for barn.  

  Allmenn odontologi i Marbella, Periodontikk, Endodontics, Faste tenner på 24 Timer, Radiodiagnostisering og Imaging, Dental Protese.  Hos Clínica Aguilar Marbella tilbyr vi en omfattende tannservice med alle behandlinger og for alle aldre.

  Leter du etter en tannklinikk i Marbella?

  C/ Estébanez Calderón, 6 / +34 952 771 464 / L-V fra 10:00-14:00 – 16:30-20:30